To måneder etter at Oprah Winfrey undertegnet avtalen om å bli slankefirmaet Weight Watchers nye talsperson, stiller hun i sin første reklamefilm.

– Inni enhver overvektig kvinne er den kvinnen hun vet hun kan være, heter det i følge New York Daily News fra Oprah, som har ført en mangeårig kamp mot vekten selv.

Det snakker hun ut om i reklamefilmen, som viser gamle klipp av kampen Oprah har ført på tredemøller og joggeturer. Men det var ikke forgjeves, ifølge reklamebudskapet fra TV-kjendisen:

– Ingenting du noensinne har prøvd er bortkastet. Hver gang jeg har prøvd og feilet, hver gang jeg prøvde på ny, har bragt meg til dette øyeblikket, hvor du må si «hvis ikke nå, når?», sier Oprah Winfrey, som kjører rene politikerstilen når hun på tampen av reklamefilmen erklærer «Er du klar? La oss gjøre dette sammen».

Selv begynte 61 år gamle Oprah ifølge E! å bruke Weight Watchers i august, og hadde sent i oktober gått ned over syv kilo. Hun har også kjøpt seg inn i selskapet med en 10 prosents aksjepost, som hun betalte over 43 millioner for.

– Jeg tror så mye på opplegget at jeg bestemte meg for å investere i selskapet og være en partner når det utvikler seg videre, sa Oprah. Og allerede mens hun selv blir tynnere, legger bankkontoen hennes på seg: Aksjene hennes skal ifølge E! News være verdt 145 millioner dollar nå.

Se filmen her: