Det digitale markedsføringsbyrået Red Performance har hatt en omsetningsvekst på 1700 prosent på fire år, fra 1,5 millioner kroner i 2011 til 27 millioner kroner i fjor. I går fikk byrået fylkesprisen i Dagens Næringslivs gaselle-kåring, som skal hedre landets vekstbedrifter.

Byrået tok også hjem en solid andreplass nasjonalt, av totalt 2.400 øvrige bedrifter.

- Da vi sommeren 2011 startet opp Red Performance, var strategien å satse 100 prosent på å bygge Norges beste fagmiljø. Vi hadde som mål å tiltrekke oss de skarpeste hodene, og de mest fremoverlente kundene, deretter skulle vi vokse sammen, både faglig og resultatmessig. Dette viste seg å være riktig strategi, sier Magnus Nilsson, administrerende direktør og partner, til Kampanje.

Byrået eies av Red Gruppen, som ledes av Nils Olav Røang.

- Det er en kultur for å dele på informasjon. Vi har ukentlige samlinger der ansatte deler noe de har lært. Ti prosent av arbeidstiden til de ansatte er satt av til å holde seg oppdatert, som å gå på en konferanse eller følge med på sosiale medier, sier Nilsson til Dagens Næringsliv om suksessoppskriften.