Mood Communication kjøper 80 prosent av digitalselskapet Nettrafikk. Nettrafikk har i dag fem faste ansatte i Norge og har i tillegg utviklermiljøer i Serbia og Polen. Nettrafikk vil i år, tre år etter oppstarten, omsette for nærmere 13 millioner kroner.

- Mood har jobbet tett sammen med Nettrafikk i en lang periode og de jobber allerede med flere av våre kunder. Nettrafikk har meget god teknologisk kompetanse og har vist at de leverer gode resultater for kundene våre på flere områder, sier byråleder i Mood Communication, Nils Sejersted, i en pressemeldning.

Les også: P4-direktør blir byråleder

Nettrafikk er eid av daglig leder Slavisa Gacic, som har mange års erfaring innen søk og andre digitale medier, blant annet i Eniro og Metronet.

- Når vi nå får samlet denne faglige kompetansen under ett tak, er vi veldig godt rustet for den utviklingen markedet er inne i, og vi kan begge forsterke rådgivningen for våre kunder. Jeg ser virkelig frem til dette og gleder meg til å utvikle selskapet videre sammen med menneskene i Mood, sier daglig leder, Slavisa Gacic.

Mood Communication er ett av få frittstående mediebyråer i Norge og har i dag rundt 25 kunder. I 2015 vil selskapet omsette i overkant av 300 millioner. Mood Communcation ble startet i 2007 av Henning Sæter og Peter Von Hedenberg, som brøt ut fra OMD og startet opp for seg selv.  I 2014 omsatte byrået for 265 millioner. Det var litt ned sammenlignet med 2013 da tilsvarende omsetning var på 275 millioner kroner

- Da jeg tok jobben i Mood sa jeg at vi skulle ta selskapet stegvis videre. Vi har i dag en solid kundebase og ser at det å investere i teknologisk kompetanse er viktig for å kunne forsterke det helhetlige produktet til kundene våre. Vi ønsker å skape et miljø hvor medierådgiving og teknologisk kompetanse sitter tettest mulig sammen for å øke kvaliteten på den totale rådgivningen, avslutter Sejersted.

Nettrafikk flytter inn hos Mood før jul og i april 2016 flytter Mood og Nettrafikk inn i helt nye lokaler.