BMW-gruppen i Norge har denne høsten gjennomført en større reklamebyråkonkurranse der flere reklamebyråer var invitert med inn i konkurransen. Markedsdirektør Christian Gottschalk mener det «var ett byrå som skilte seg soleklart ut».

- Naug & Venner leverte et svært grundig bidrag, med en innsikt i vår bransje som det er umulig å ha uten solid erfaring fra tilsvarende bilkunder. I tillegg viste de kreative og strategiske løsningene at byrået kjenner både kundens og våre behov, sier Christian Gottschalk.

Tidligere har  BMW jobbet med reklame- og kommunikasjonsbyrået Los & Co.

Les også: - Sikter mot et godt resultat også i 2015

Samtidig kommer det et plaster på såret for reklamebyrået til Thorbjørn Naug, Naug & Venner. Før sommeren fikk Naug beskjed om at Audi ville bytte byrå i løpet av høsten.

Les også: Audi bryter 23 år lang reklameallianse

Naug har Norges lengste kundeforhold bak seg sammen med Audi, som han har jobbet med helt siden 1992.

- Etter å ha arbeidet 23 år med premium-segmentet, har jeg lært ett og annet om bilkommunikasjon. En erfaring jeg gleder meg til å bygge videre på sammen med BMW, sier Naug.

Daglig leder i reklamebyrået Naug & Venner, Alf Gunnar S. Nilsen, sier «timingen ikke kunne være bedre».

- Vi måtte stille oss selv spørsmålet om hvem vi ville jobbe med og det fantes bare ett alternativ. Timingen kunne derfor ikke vært bedre da vi ble invitert med inn i pitsjen. I tillegg til å ha fantastiske merkevarer, var menneskene som jobber med BMW og MINI vel så viktig. I Naug & Venner tror vi på en gjensidig respekt og forståelse for hverandres fagfelt, og det var full klaff på alle fronter, sier Alf Gunnar S. Nilsen, daglig leder, i Naug & Venner.

Teamet for BMW og MINI vil i hovedsak bestå av Art Director Thorbjørn Naug, kreativ leder, Silje Helene Fjeld, rådgiver Alf Gunnar S. Nilsen, prosjektleder Marianne Sørlie og ansvarlig for ekspress, Glen Eric Kolva.

Naug & Venner AS ble startet 1. februar 2015 i kjølevannet av at verdens største kommunikasjonskonsern, britiske WPP, trakk seg ut av Bates og det norske reklamemarkedet. Sentrale i oppstarten av det nye byrået var Morten Kjærnes og Thorbjørn Naug – begge med lang erfaring fra Bates.