I dag lanseres en ny reklamefilm, «Look who’s driving», i Volvo Trucks’ Live Test-serie.

Konseptet «Live Test» går ut på at Volvo setter bilene på prøve ved å utføre stunt, eller setter ukyndige sjåfører som barn eller dyr bak rattet, for å vise ytelsen til lastebilene.

I reklamefilmen «Look who’s driving» lar Volvo en fire år gammel jente styre en 18-tonns Volvo FMX gjennom et anleggsområde ved hjelp av fjernkontroll

- For å vise hva lastebilen er god for, ville vi gi den en real utfordring. For ingen testsjåfører er jo like dumdristige som en uforutsigbar fireåring, sier Richard Fritz, viseadministrerende direktør for Volvo Trucks.

«Look who’s driving» er den sjuende testen i rekken. Bilprodusentens live-testing begynte med «The Ballerina Stunt» i 2012. 

Se filmen her:
(Artikkelen fortsetter under filmen)

Dette er ikke første gang Volvo Trucks har brukt en uvanlig sjåfør til å vise frem lastebilene sine. I YouTube-hiten «The Hamster Stunt» fra 2013 – del 3 av Live Test-serien – ble en Volvo FMX kjørt av en hamster. Hensikten var å vise lastebilens dynamiske styring.

Alle filmene produsert av svensk byrå 
«Look who’s driving» er produsert av det svenske byrået Forsman & Bodenfors. Byrået står bak alle de syv filmene i Volvos Live-Test serie.

Forsman & Bodenfors fikk stor oppmerksomhet for den forrige filmen som ble sluppet i serien: «the Epic Split».

I «the Epic Split» utfører skuespiller Jean-Claude Van Damme sin berømte splitt mellom to Volvo-lastebiler.

Slik så det ut: 
(Artikkelen fortsetter under filmen)

Reklamefilmen gikk som er farsott på internett og vant flere priser, blant annet  Grand Prix i Cannes Lions. 

Les mer her: - Verdens beste reklamefilm

«The Epic Split» havnet også på Youtube-brukernes topp-fem reklamefavoritter i avstemmingen over de beste reklamefilmene som er lagt ut på nettstedet de siste ti årene.

Les mer her: Her er Youtube-brukernes reklamefavoritter