SAS lanserer nå Remap, en ny funksjon i SAS-appen som gjør at kunder kan skreddersy og dele personlige reiseguider med andre reisende.

- Mange av kundene våre reiser mye og har mange erfaringer og tips å dele med andre. De beste reisetipsene er gjerne de man får fra egen omgangskrets, derfor er vi stolte av å kunne tilby en helt ny digital løsning som gjør det enkelt å få og dele reisetips med venner og bekjente, sier Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS.

Sentralt i produktlanseringen av Remap er en 100 sekunders reklamefilm utviklet av svenske Åkestam Holst, danske &Co og nroske Los&Co. Filmen blir vist på alle landets kinoer i romjulen, fra 26. desember, men kan sees på Kampanje i dag. 

Filmen utspiller seg i USA, på tur langs Highway One.

- Handlingen er bygget opp rundt et skandinavisk par på 40+ år som reiser i sin datters fotspor. Stemmen vi hører gjennom filmen, er datteren som leser opp et reisebrev hun har sendt hjem til foreldrene sine. Det hele ender med at foreldrene overrasker datteren på bursdagen hennes, som er en liten «twist» i filmen. Kort fortalt ønsker vi å skildre hele spekteret av opplevelser og erfaringer en slik reise kan innebære, sier Roald.

Markedssjef Marianne Orderud i SAS forteller at filmen er rekordlang.

- Det er første gangen vi har laget en reklamefilm av denne lengden. Formålet med filmen er å skape reiselyst, få frem gleden man får ved å reise, og ikke minst gleden det er å dele sine reiseerfaringer med andre. Samtidig vil vi sette fokus på Remap og dens funksjon, sier Orderud.

- Hovedtanken er at frekvente reisende deler sine beste reisetips med hverandre, og ved å samle alle tipsene på ett og samme sted når du skal ut og reise, kan man enkelt oppsøke de beste stedene og restaurantene vennene dine og familie din har opplevd før deg. 

Orderud sier filmen kommer til å være interaktiv i digitale kanaler. 

- Man skal kunne klikke på ulike steder av filmen å få opp tips til hva vi tror vår målgruppe vil sette pris på å gjøre langs High Way One. Tips som kanskje ikke alle kjenner til og innen mange forskjellige kategorier: Mat, sport, musikk, hotell, natur, strand, lokale råvarer, fart og spenning, ro og nærhet.  Dette er en av tingene som gjør filmen helt unik.