I november skrev Kampanje at VG og Finn har bestemt seg for å slå sammen store deler av annonsesalget for å styrke seg i kampen om reklamekundene. Nå er det klart at Stefan Skogevall og Hilde Øier blir annonsedirektører for den nye salgsorganisasjonen. Hilde Øier kommer fra stillingen som salgsdirektør i VG, og Stefan Skogevall kommer fra stillingen som salgsdirektør i Finn.

I sin ledergruppe får de med seg Bjørn Sandtrøen, Grethe Thun, Cecilie Eriksrud, Roger Grønset, Isabelle Vromant og Elisabet Rosenqvist.

- Vi gleder oss til å representere to sterke merkevarer og ikke minst gjøre dette sammen mange flinke og flotte kollegaer fra både Finn og VG, sier Øier og Skogevall.

Les også: VG og Finn slår sammen annonsesalget

- Når VG og Finn samler kreftene, er det en sentral del av Schibsteds nye strategi for å møte annonsørene med et kraftfullt og komplett tilbud. Slik kan vi levere et sterkere digitalt verdiforslag, både når det gjelder rask dekning av hele Norges befolkning og skreddersydde målgrupper, forklarer kommersiell direktør i VG, Christian Haneborg.

Sammen vil VG og FINN betjene markedet med eksklusiv tilgang på over 50 prosent av alle digitale sidevisninger på mobil, brett og desktop. Sammenslåingen omfatter alle bransjer, unntatt stilling, eiendom, motor og bank.

VG og Finn skal jobbe tett med VG Partnerstudio og VGs kreative byrå Tactus på tvers av mediekanalene.