I en melding fra reklamebyrået Nxt/A2N heter det at de har kapret fotballklubben Vålerenga på kundelista. Ut ryker Stabæk fotball.

- Vålerenga som hovedstadens lag, er kanskje Norges viktigste klubb. Selv om vi har hatt en fantastisk reise sammen med Stabæk Fotball, kunne vi som oslobyrå ikke takke nei når denne muligheten bød seg. Vålerenga er en foregangsklubb som har et sosialt engasjement som går langt utover selve fotballen. Fotballen forener og bygger broer, og det har Vålerenga skjønt. Vi er et reklamebyrå som deler mange av de samme verdiene, og Vålerengas samfunnsengasjement passer oss derfor som hånden i hansken, sier adm. dir Terje Davidsen i Nxt/A2N.

Vålerenga har tidligere hatt samarbeid med Futatsu Industries, men Nxt/A2N vant treårskontrakten i konkurranse med tre andre byråer.

- Med alt det spennende som skjer rundt Vålerenga og veien til ny stadion var det veldig viktig for oss å finne en partner som hadde hele verdikjeden fra strategi til event in-house. Sammen med NXT/A2N skal vi gjøre Vålerenga til en enda sterkere merkevare i tiden som kommer, sier markedssjef Lars Smith i Vålerenga.

Nytt team: Dette er gjengen som fremover skal forvalte Vålerenga som merkevare. (Første rekke fra venstre: Tom Erik Heggedal, Greger Flak, Terje Davidsen, Helene Pedersen og Geir Kirkevold. Andre rekke fra venstre: Jo Simen Skog, Rebecca Egebjerg, André Sunde-Nilsen, Therese Gundersen, Thomas Granqust Andresen, Anne Wiig Karlsen, Thomas Langseth, Tore Bahrfod. Tredje rekke fra venstre: Frode Hanssen, Hannah Navin, Tale Hagerup, Djamila Belgaid, Nina Marie Eriksson, Vegar Hoel, Johan Ekman.

Det første byrået vil ta tak i, er å utvikle en kommunikasjonsstrategi.

NXT/A2N har 25 ansatte i Oslo og en egen utviklingsavdeling med 15 ansatte i India. Byrået omsetter for rundt 50 millioner i året og er eid av de ansatte.