Navn: Trond Sandø.

Alder: 53 år.

Stilling: Account Director i Try.

- Hva spiser og drikker du julaften?

- Pinnekjøtt, med øl og akevitt.

Aktuell: Try vant akkurat Norwegian på kundelisten, og Sandø skal jobbe med kontoen.

- Kommer du til å savne å fly med SAS?

- Nei, her på huset etterlever vi «living the brand» og jeg ser fram til en luftig tilværelse blant Skandinavias mest moderne flypark og trivelige folk.

- Hvis du skal oppsummere medie- og kommunikasjonsåret 2015 med ett ord eller én setning, hva sier du da?

- Omstilling.

- Hvem har fått for mye og hvem har fått lite taletid på Kampanje.com i år?

- Det er for mange som mener, og for få som leverer. I Try er vi opptatt av «show, don’t tell» og bruker lite tid på offentlig synsing. Når det er sagt, finnes det hederlige unntak som bringer til torgs «food for thought» og demonstrerer klokskap i sine innlegg og betraktninger.

- Hvem skal få prisen «beste PR-stunt» og «verste PR-stunt» i 2015?

- Årets beste PR-jobb er for meg lanseringen av Vipps. Et verb og en del av hverdagssjargongen i løpet av få uker er imponerende tenkt og løst av DNB. I kåringen av det det verste PR-stuntet velger jeg å følge opptrukne stier og gir Anundsens propagandafilm en førsteplass, uten at det krever målfoto.

- Bør staten finansiere nyhetsproduksjonen til TV 2?

- Nei, deres «business case» er basert på reklameinntekter, og det bør også være grunnlaget for framtidig drift. God nyhetsformidling trekker seere og bør absolutt kunne være et konkurransefortrinn som TV 2 kan utnytte i et kommersielt univers.

- Vil noen av de største papiravisene og ukebladene legges ned i 2016?

- Det kan fort bli flere begravelser i denne slekta, da det er mange som sliter med helsa. Men hvem som er de mest aktuelle kandidatene blir ren spekulasjon.

- Hva er ditt forhold til adblocks?

- Det er noe jeg boikotter. Kan ikke sage over greina jeg sitter på. Håper samtidig at vi i felleskap med kundene våre kan lage mer effektive løsninger, som oppleves relevante, og til å leve med for brukerne.

- Hvem er Medie-Norges tre mektigste personer?

- Jan Grønbech og Google styrer mer og mer av hverdagen vår. Facebook får andreplassen uten at det personifiseres, men de er Norges største boltreplass for merkevarer og forbrukere. Fredrik Skavlan klarer fremdeles å sette agenda i Sverige og Norge, og samler stort sett et spennende rollegalleri hver fredag. Det er imponerende og helt unikt i norsk mediesammenheng.

- Hva bør være mediebransjens nyttårsforsett i 2016?

- Omstilling har kommet for å bli.