Den kvinnelige langrennstjernen Therese Johaug lanserer i disse dager en full kolleksjon med sportsklær i samarbeid med Active Brands. I den forbindelse har det nye reklamebyrået til Paul Rigault, Franz Hubert, laget en ny reklamefilm som viser frem en annen side av Johaug enn den man kjenner fra skisporet.

Les også: Therese Johaug får reklamehjelp

- Det er viktig å skille person og brand her. I den nye kolleksjonen har Therese og Active Brands bevisst valgt et uttrykk som mer supplerer enn dyrker bildet av den sprudlende gla’jenta fra Dalsbygda. Dette lå til grunn da vi skulle utvikle konseptet, sier Paul Rigault til Kampanje.

Johaug har ifølge Rigault en «bred appell både innen sport og fashion», og det er dette som ligger til grunn for det nye konseptet og reklamefilmen.

Her kan du se den nye reklamefilmen til Active Brands og Therese Johaug.

– De fleste merker sier «Be Yourself» i én eller annen form. Og argumenterer med at du egentlig skal være mer Cristiano Ronaldo, Roger Federer eller Kobe Bryan. Så vi snudde på det. Konseptet «Be Me» føles umiddelbart å komme fra en mer selvgod utøver. Og det er derfor vi synes det passer på Therese Johaug. Fordi det ikke handler om person men verdier. Som å være målrettet, glede seg over idretten, presse seg til det ytterste og ikke ta et nei for et nei. Verdier som har bragt Therese dit hun er i dag, sier Geir Florhaug, kreativ leder i Franz Hubert.

Lanseringskampanjen går over flere kanaler som tv, utendørs, butikk, PR og web, og går samtidig i Norge, Sverige og Finland.

- Det har vært en spennende reise fra Active Brands banket på døra hos oss sist vår. I utgangspunktet var det kun snakk om en film, men med et så spennende produkt, og med de mulighetene som ligger rundt Therese, var det ikke mulig å stoppe der, sier Paul Rigault.