Telenor-filmen «Ung kjærlighet» fikk et av tre norske gull i ukens Epica-kåring. Filmen var laget av Try/Apt og produsert av Motion Blur, med den norske Hollywood-kometen Morten Tyldum på regi. Nå er Telenor klar med oppfølgeren.

Les også: Tre norske Epica-gull

- De første filmene med denne gjengen har blitt svært godt mottatt i markedet og skapt gode resultater på Telenors målskive for kommunikasjon. Vi utfordret derfor byrået vårt og ba om en oppfølger-kampanje der vi følger de samme karakterene videre, samtidig som vi på en sympatisk måte ønsket å få frem at det faktisk er en forskjell mellom mobilselskaper, sier Karianne Salicath i Telenor.

- Også denne gangen er historiene bygget omkring Telenors dekning, raske nett og 4G-utbygging, og hvordan den nye mobile hverdagen endrer historien, sier Gro Haugen i Telenor.

Igjen er det Try som står bak kampanjen. Filmene er produsert av Motion Blur ved produsent Espen Horn og Harald Zwart på regi.

Se hovedfilmen i videospilleren øverst i saken. Under følger film nummer to og tre i serien:

 

Her er film nummer tre:

 

Mens Telenor fortsetter i samme spor med sine filmer om mobilsurfing, velger konkurrenten Netcom å endre på hele sin reklamestrategi. Du kan se den nye Netcom-filmen her, og lese mer om strategibyttet i egen sak på Kampanje Premium (krever innlogging).