I en melding fra McCann og Widerøe heter det at flyselskapet Widerøe og McCann lette etter en bedrift med en unik idé som krevde reisevirksomhet i hele Norge, absolutt hele tiden, i forbindelse med kommunikasjon mot små og mellomstore bedrifter. Det fant de ikke, så da startet de like godt en selv.

Dette resulterte i bedriften Norsk Møteservice hvor forretningsideen er å stille i møter for andre. Selskapet er formelt opprettet og registrert i Brønnøysundregistrene, og består av en stab på tre faste møteaktører og én trainee.

Med glimt i øyet blir ideen presentert i en ny serie reklamefilmer. Her legges det vekt på at man kan velge alt fra strategisamlinger og fot-i-bakken-møter til foreldremøter og parmiddager. Det er Widerøes 43 destinasjoner i hele landet som er mulige steder for møter

- Selv har de ansatte i Norsk Møteservice klokkertro på idéen. Mange vil nok kjenne seg igjen i behovet for færre møter, men det spørs om man ikke strengt tatt bør være tilstede i sine egne. Uansett om man stiller selv eller sender en møteaktør er går det lettere med Widerøe, siden de flyr i hele Norge, hele tiden, sier McCann-teamet Stein Simonsen og Torstein Greni i meldingen.

Hanne Bruusgaard, marketing manager for B2B & brand i Widerøe, ønsker ikke å spå om framtidsutsiktene til Norsk Møteservice.

- Hos oss er alle like velkommen om bord, uansett bransje og virksomhetsidé. Vi skal ihvertfall få dem presis fram og tilbake fra de møtene de eventuelt måtte bli booket til, sier Bruusgaard. Norsk Møteservice er aktivt til stede i de fleste sosiale medier, med Facebook som hovedkanal. Som enhver start-up med et våkent blikk inn i mediebransjen har de også en solid satsing på branded content. I en dokuserie med et dusin episoder kan man på Facebook-siden følge utviklingen av selskapet, bli bedre kjent med staben og være med ut på oppdrag, sier Bruusgaard.

Produksjonsselskap har vært Bacon OSL og Good Morning. Mediebyrå er Mindshare og Opt.

Se filmen «Medarbeidersamtale» her: