I disse dager slipper McDonalds tre nye reklamefilmer med en litt ny vri.

- Det finnes fortsatt noen myter om maten vår der ute, men sannheten er at måten vi lager mat på er svært lite hemmelig. Det som kreves er et meget grundig forarbeid og kvalitetsråvarer som vi får fra tusenvis av norske bønder. Den korte tiden du ser vi bruker på å lage mat i restauranten er bare en liten del av jobben som gjøres, sier Mette Vonen, som er markeddsjef i McDonald’s Norge.

Det er hamburgerkjedens mangeårige byråforbindelse DDB Oslo som står bak konseptet og kampanjen, som i første omgang består av film og restaurantmateriell. Teamet bak vant tidligere år stort med sine radiospoter for McDonalds.

Les også: DDB-team til topps i Gullmikken

- Det er nå sjette året vi snakker om råvarer og matkvalitet, så et visst press på å fornye seg føler man jo. For ikke å snakke om at selv om vi var tidlig ute med å fortelle om vårt tette samarbeid med norske bønder, så har det jo blitt et snev av inflasjon i markedet også der. Men vi føler vi har klart å fornye oss med et konsept som står sterkt, som tydelig forteller historien om McDonald’s konstante fokus på kvalitet og som vi gleder oss til å fortsette å jobbe med fremover, sier rådgiver og kundeansvarlig i DDB Oslo, Helen Selberg Johansen.

Se film 2 her:

Se film 3 her: