I den nye reklamefilmen til Huawei i Norge handler det mye om Therese Johaug og hennes vei til toppen av den norske og internasjonale langrennsporten. Slagordet til Huwei som heter «Make it possible» mener den nye markedssjefen i Norge, Lise Prytz Andersen, står seg godt til de verdiene Johaug representerer.

I et større intervju på Kampanje Premium kan du lese mer om de skyhøye ambisjonene til det kinesiske mobiltelefonselskapet i Norge.

Les også: Slik skal Huawei vinne den norske forbrukeren (krever innlogging)

- Vi føler at landslagsløpere som Therese Johaug og Heidi Weng har verdier som representerer oss på en god måte. De har en god posisjon og vi stoler på dem, sier hun

Selskapet har valgt å legge alle byråforbindelsene i Dentsu Aegis Norge med henholdsvis reklamebyrået Isobar og mediebyrået Vizeum og byråleder i Isobar,

- Huawei er en av verdens ledende produsenter av mobiltelefoner og mobilteknologi, og har det siste året fått toppkarakterer for sine telefoner og sin smartklokke. Huawei er en internasjonalt kjent merkevare, og har store ambisjoner i Norge. Det er klart det er stas å være med å bidra til at ambisjonene oppnås, sier rådgiver for Huawei og daglig leder I Isobar, Nils Ola Bark.

Huawei, en av verdens ledende leverandører av mobilteknologi og nylig ble det kjent at selskapet går samtidig inn i et strategisk sponsorsamarbeid med Norges Skiforbund i forhold til å benytte blant andre Therese Johaug og Heidi Weng som sine merkevareambassadører. Huawei vil også levere telefoner og nettbrett til landslagenes støtteapparat.

- Vi har allerede god fart i det norske markedet, men vil nå øke investeringene våre betydelig. Isobar og Vizeum er allerede en god støtte for videreutvikle vår norske kommunikasjon. Videre ser vi at den relasjonen mellom byråene i Dentsu Aegis Network er en stor fordel for oss som kunde,  sier Lise Prydz Aarstrand, markedssjef i Huawei Norge