Audi setter punktum for et av landets lengste reklamesamarbeid når de nå avslutter samarbeidet med Thorbjørn Naug og hans ferske reklamebyrå Naug & Venner. Naug har jobbet med Audi-merkevaren siden 1994.

Les mer: Audi bryter 23 år lang reklameallianse

I stedet inngår Audi et nytt samarbeid med T/A Pol. Trys søsterbyrå var et av fem byråer i reklamepitsjen som ble avholdt i det stille i høst.

I T/A Pol blir Kjetil Botten-Skogly Audis nye rådgiver og Thorbjørn Ruud og Petter Bryde blir kreativt team.

- Vi har stor respekt for det arbeidet som har blitt gjort på Audi frem til nå, så det er med ærefrykt vi tar over stafettpinnen fra Thorbjørn Naug og hans kompanjonger. Vi håper å kunne bidra med å ta Audi videre, og gleder oss til en ny fase i Audis reklamehistorie, sier rådgiver i Pol, Kjetil Botten Skogly.

- Vi står foran svært spennende tider i bilmarkedet, blant annet gjennom et betydelig teknologisk skift som trolig bare vil akselerere i årene som kommer. For oss er Audi rett og slett en drømmekunde, så det er klart engasjementet er stort, avslutter Botten-Skogly.