Mediabemanning har gjennomført en undersøkelse blant det rekrutteringsselskapet definerer som de «unge talentene» i bransjen og resultatene ble presentert på et arrangement i regi av Mediabemanning i gründerfellesskapets Mesh lokaler i Oslo tirsdag denne uken.

Der skulle også Westerdals Act være representert av studiedirektør Kristin Arnesen og markedsdirektør Arild Bjørn-Larsen for å snakke om utdanningstrender og hvorfor de nå har valgt å slå sammen tre skoler. Skolen valgte imidlertid å trekke seg fra hele arrangementet.

Les mer: Peker ut landets største talentfabrikker

- Vi valgte å trekke oss fra dette arrangementet fordi vi fokuserer på internkommunikasjon og møter studentene våre nå, sier studiedirektør Kristin Larsen til Kampanje.

Lørdag skrev Dagens Næringsliv at Anthon B Nilsen har flyttet 105 millioner kroner fra skolene til morselskapet ved å slå sammen skolene NISS, Westerdals og NITH. Det er forbud mot å ta betale utbytte på statsstøttede privatskoler. Finansprofessor Thore Johnsen ved NHH sier til DN i dag at han ikke kan se noen andre begrunnelser for det interne salget av skolene enn å omgå utbytteforbudet.

Kommunikasjonsdirektør Trond Andresen i Anthon B Nilsen sier til DN at de er trygge på at sammenslåingen ble gjort i henhold til lover og regler basert på et forretningsmessig grunnlag.

Larsen sier til Kampanje at de har valgt å nedprioritere eksternkommunikasjon i kjølvannet av oppslagene.

- Vi har hatt flere allmøter med studenter og ansatte der de har hatt rom for å spørre skolens ledelse om det de måtte ønske, sier hun.