Gullbranson er reklamefilmbransjens egen prisutdeling og tar for seg å hedre det beste håndverket i faget. Prisen ble arrangert for første gang i 2012 og i kulissene står 3 av de største produksjonsselskapene i Norge, som også eier prisen.

Nå har de fått kreativ leder i Anti, Kjetil Wold, til å lede årets juryarbeid.

- Det er med stor glede jeg tar fatt på juryformansarbeidet i Gullbranson. Konkuransen seiler opp som en av de aller viktigste konkuransene å være tilstede i her i Norge, sier Wold til Kampanje.

- Når initiativtager og energikaninen Espen Horn ringer og spør så er det best å si ja. Jeg gleder meg til å sette fokus på estetikk og idé-kraft, legger han til.

Med seg i juryen får han Trond Kvernstrøm, Rasmus Gjertsen Øyen, Monica Augusson, Janne Espevalen, Kjetill Nybø, Torny Hesle, Marianne Sæther, 
Perry Eriksen, Anita Falland og Askild Vik Edvartsen, Stefan Faldbakken og André Koot.

- Her blir det nok noen heftige diskusjoner om hvem som fortjener gull og valører av ulikt metal. Denne gjengen vet hva som når ut, og de vet hva kvalitet er, med så mange fagidioter rundt ett bord er jeg sikker på at vi finner årets beste arbeid, sier Wold.

Gullbransonprisens navn er en hyllest til den norske regissøren Johan Gulbranson, som har vunnet i Cannes Lions 19 ganger. Årets pris deles ut 29. oktober.