Daglig leder i reklamebyrået Futatsu Industries, Aris Theophilakis, henter inn Kristoffer Reppen og Sigurd Solberg som nye kreative ledere og partnere. De forlater henholdsvis Saatchi & Saatchi og Los & Co, og kjenner hverandre allerede fra tiden sammen i TBWA. Sammen og hver for seg har de jobbet med kunder som Toyota, Gilde, NetCom, Snøfrisk og Smash.

Samtidig overlater Theophilakis det kreative ansvaret i Futatsu til sine to nye kollegaer. Han nå vil nå konsentrere seg fullt og helt om kunder, ansatte, og særlig der strategi og konsepter møter hverandre.

- Dette føles veldig bra. Jeg får nå bruke mer tid på kundenes forretningsmessige mål fra et overordnet kommunikasjonsperspektiv. Å få inn Kristoffer og Sigurd som kreative ledere kommer til å gi oss ny kraft og nysgjerrighet på tvers av alle flater. Gutta er flinke, fokuserte og utrolig hyggelige, sier Theophilakis.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Gjenforenes: Kristoffer Reppen og Sigurd Solberg får kreativt ansvar i Futatsu Industries og går samtidig inn som partnere i byrået.

Kristoffer Reppen er AD og har vært brorparten av det siste tiåret i Saatchi & Saatchi.

- Dette er en type mulighet som det var vanskelig å si nei til, sier han.

- Etter åtte fine og givende år i Saatchi så føles det veldig riktig å bli en del av Futatsu-gjengen. Futatsu er jo et såkalt hybridbyrå med solid historie, og det kommer til å skje mye spennende her fremover. Sigurd og jeg startet sammen i TBWA, og hadde det veldig gøy der. Etter noen år på hver vår kant, føles tiden nå rett for å jobbe sammen igjen, sier han.

Solberg er tekstforfatter og kommer fra Los & Co. Han har tidligere jobbet i McCann og Try.

- I Futatsu har vi funnet et sted med flinke og hyggelige folk som tenker ganske likt som oss. Vi håper å lære masse nytt av folka her, samtidig som vi også kanskje kan ha noe å lære bort.

Theophilakis forteller at fullservice-byrået Futatsu Industries sikter mot en omsetning på 125 millioner i år. I tillegg til reklame, driver Theophilakis også mediebyrå.

Les også: Nedgang for Futatsu