Try har tidligere rustet opp sin strategiske kompetanse med Sindre Fossum Beyer og Lina Aas-Eng. Nå henter byrået også Erikha Harket fra Geelmuyden-Kiese, og sammen skal de tre konsulentene bidra med samfunns- og aktualitetsperspektiv for Trys eksisterende og potensielle kunder.

- Det er alltid den gode ideen som flytter posisjoner for våre kunder. Samtidig innser vi at bransjen beveger på seg. Som et fremtidsrettet byrå må vi ha toppkompetanse for å kunne være konkurransedyktig i alle kanaler. Nå er vi glade for å få enda flere krefter med oss i fagsatsningen, sier Kjetil Try.

Erikha Harket har master i utviklingsstudier og politisk kommunikasjon fra London School of Economics and Political Science. Sammenlagt har hun vært i Geelmuyden Kise i åtte år, med fulltidsstilling siden 2011. I GK har hun jobbet med samfunnsrettede kampanjer og strategisk rådgivning.

- Jeg er svært glad for å få muligheten til å være med på å utvikle et nytt fagmiljø i det som i 13 år på rad er kåret til Norges beste reklamebyrå. Jeg har lenge ønsket å lære mer om bransjen, og får nå sjansen til det, samtidig som jeg kan bidra med min bakgrunn fra kommunikasjonsbransjen, sier Harket.

Fossum Beyer tror på en sjangerløs fremtid for bransjen.

- Vi ser at stadig flere kunder er mer opptatt av hva som skal kommuniseres enn hvilken sjanger kommunikasjonen hører inn under. Vår base vil alltid være reklame, men Try skal være et byrå med kompetanse på kommunikasjon i alle medier og på alle plattformer. Når kundene ønsker å jobbe integrert, må vi tilby det. Erikha vil med sin bakgrunn og utdanning være en sterk bidragsyter til vår strategi, sier Sindre Fossum Beyer.