Markedslederen Clas Ohlson har etter en grundig byråevaluering valgt IUM som sitt nye mediebyrå i Norge. Byrået skal bistå Clas Ohlson med rådgivning og operativ håndtering innenfor alle mediekanaler.

- For oss er Clas Ohlson rett og slett en drømmekunde. Clas Ohlson er en utrolig profesjonell virksomhet som deler våre tanker om morgendagens medielandskap, og i hvilken retning man må bevege seg for å sikre fortsatt vekst. Alt ligger således til rette for et svært produktivt samarbeid, sier Børre Sunde, administrerende direktør i IUM.

Kommunikasjons- og markedssjef, Stine Trygg-Hauger, i Clas Ohlson sier «IUMs digitale kompetanse, strategiske tilnærming og kreative løsningsforslag var avgjørende for valget» av nytt mediebyrået. Clas Ohlson har tidligere jobbet med Vizeum og Dentsu Aegis på mediebyråsiden.

- Clas Ohlson har hatt en fantastisk reise gjennom flere år og fått en meget solid posisjon i det norske markedet. Å sikre fortsatt lønnsom vekst er selvsagt målsetningen. Da trenger vi gode strategiske samarbeidspartnere og «go to guys», sier hun.

Clas Ohlson er en internasjonal retailkjede i kraftig vekst. Selskapet har rundt  4.700 ansatte og over 198 butikker i Sverige, Norge, Finland, Storbritannia, Kina og Dubai . Selskapet omsetter for  for over syv milliarder kroner.

- «Retail is detail» og den daglige håndteringen må fungere knirkefritt. Vi opplever at IUM har både kunnskapen, ambisjonene og ikke minst menneskene som skal til for å bidra til at vi når våre mål, sier hun.

Etter det Kampanje kjenner til kjøper Clas Ohlson inn reklame for i overkant av 60 millioner kroner brutto i året, ifølge ACNielsen.