Therese Johaug skal i høst relanseres med en full kleskolleksjon etter at Active Brands, selskapet som står bak Kari Traa, Bjørn Dæhlie og Sweet Protection, sikret seg rettighetene til skistjernens kleskolleksjon tidligere i år.

Nå har Active Brands valgt seg det nye reklamebyrået til Paul Rigault til å hjelpe seg med å ta Johaug-merkevaren til nye høyder.

- Valget falt på Franz Hubert da vi søkte etter et nytt spennende byrå med mye erfaring i bagasjen. Vi ønsket et byrå som tenker annerledes og følte i første møte med Franz Hubert at de instinktivt «catchet» brandet Johaug og hadde mange ideer om hva vi kunne gjøre for å få Johaug tydeligere frem som en merkevare, og ikke kun som en leverandør av varer, sier Matilda Guillemot i Active Brands.

Hos reklamebyrået Franz Hubert gleder de seg til å ta fatt på lanseringen:

- Dette er helt klart et drømmeprosjekt for oss. Gla’jenta fra Dalsbygda trenger ingen nærmere presentasjon. Jobben vår har vært å berede grunnen for merket Johaug, som tuftet på Thereses verdier skal få leve sitt eget liv, også utenfor skisporet og vintersesongen, sier Paul Rigault, rådgiver i Franz Hubert.