Dinamo-sjef Hølje Tefre omtaler ESV Digital som et av verdens fremste byråer innen digital markedsføring. Det nye selskapet ESV Dinamo ledes av Bente Sollid Storehaug. Med seg i ledelsen får hun med seg Pål Petersen, tidligere direktør  i Storebrand og kommersiell direktør i det norske teknologiselskapet Cxense ASA.

- Det er ingen andre aktører i Norden som er i nærheten av å kunne tilby en tilsvarende løsning. Vi er derfor stolte over at ESV velger Dinamo som sin samarbeidspartner, sier Hølje Tefre, administrerende direktør i Dinamo, i en pressemelding.

Data-analyse, rådgivning og mediekjøp er de tre hovedarbeidsområdene til ESV Dinamo. ESVs teknologiplattform gjør det ifølge Tefre mulig å designe og publisere kampanjer på bakgrunn av data om digital kundeadferd, og bruke disse dataene i budskapsutforming og valg av mediemiks. Alle data legges inn i ett, brukervennlig dashboard som samler alle kanaler i én løsning – både betalt kommunikasjon, sosiale medier, søk og andre aktiviteter.

- Fremtiden tilhører de som kombinerer god forretningsforståelse med sterk kreativ kraft, bred kommunikasjonsfaglig kompetanse og state-of-the art teknologi. ESV Dinamo er vårt svar på dette, sier Tefre i Dinamo.

ESV Digital står bak mediekjøp for 300 millioner dollar årlig. Hovedkontoret ligger i Frankrike. Selskapet har 180 ansatte.