Det er Amedia Markeds lokale medier som står bak reklamekonkurransen «Tett På». Vinneren i første kvartal i år ble reklamebyrået Naug & Venner med en reklamekampanje for Harald A. Møller og Audi.

Vinnerkampanjen var for nye Audi A6, og den nye bilen ble satt inn i gamle miljøer, med bilder fra lokale miljøer.

- Kampanjen har fått stor oppmerksomhet og engasjement, ikke minst på grunn av at vi også tilpasset annonsene til lokale aviser. Det er tydelig at man får veldig mye mer oppmerksomhet når publikum kan kjenne seg igjen der de bor samt at man får føle at annonsøren kjenner dem. Jo nærmere man kan komme publikum, desto bedre, sier prosjektleder Marianne Sørlie i Naug & Venner.

I juryens begrunnelse står det følgende: «Annonsene for Audi er en klar vinner i første kvartal. Det er flott å se en profilkampanje for et stort globalt bilmerke være så godt lokalt forankret. Deilig nytenkende i bilkategorien».

Det kåres en totalvinner ved årets slutt, og i fjor var det ST1 og Bates United som vant. Årets vinnerteam offentliggjøres på Gullblyanten 2016.

Her er vinner-teamet i Naug & Venner: tekstforfatter Øystein Johnsen (til v.) og AD Thorbjørn Naug.