Fergeselskapet Stena Line har valgt Anorak som ny byråforbindelse. Tidligere brukte fergeselskapet Wittusen & Jensen. I fjor høst hadde fergeselskapet en omdiskutert kampanje i fjor høst, denne kampanjen var utarbeidet i Sverige og tilrettelagt for det norske markedet av Wittusen & Jensen.

Les også: Stena Line må forklare «det du vet»

- Vi har snakket med mange og landet på dem som vi synes viste den beste forståelsen for hvordan vi kan bruke kreativitet til å utvikle forretningen. De tenker både innenfor og utenfor den tradisjonelle reklamebyråsiloen, og det trenger vi for å aktivere våre mange målgrupper og reiseanledninger. Entusiasmen de viste for oppgaven trakk heller ikke ned, sier markedsdirektør Ole Herman Kjernsby i Stena Line Norge.  

Reklamebyrået Anorak håper Stena Lines kundeløfte å gi opplevelser som overgår kundenes forventninger, og at de oppfattes som kostnadseffektive, kan overføres til byråets kreative og strategiske arbeid fremover.

- Det ble lagt ned en betydelig arbeidsinnsats for å forankre det kreative i Stena Lines forretning. At vi nå får muligheten til å videreutvikle dette er utrolig moro. Stena Line er en institusjon alle har et forhold til og vi gleder oss til å bli bedre kjent med båten, de reisende og hva Stena Line betyr for dem. I tillegg er det klart at vi har en ambisjon om å videreutvikle Stena Lines kommunikasjon og tilstedeværelse på alle digitale plattformer, sier kreativ leder og partner i Anorak, Anders Gudmundstuen.

Anorak er en del av The North Alliance (Noa).