I tillegg til stor medaljefangst på Kreativt Forums reklamekonkurranse Gullblyanten kunne Try-teamet Lars Joachim Grimstad og Egil Pay også motta «Æresprisen».

Det skjedde da den norske reklamebransjen feiret seg selv på Gullblyanten for 25. året på rad og det var æresprisvinneren fra den gang, Ingebrigt Steen Jensen, som ut prisen Lars Joachim Grimstad og Egil Pay som har jobbet sammen i team siden 1999.

Æresprisen får de bare én måned etter at de to kapret Gullfisken på TV 2.

Les også: - En av de modigste jobbene som er gjort i Try

Det var Jensen som satte sammen teamet i sin tid da han ledet byrået JBR og fra begrunnelsen heter det:

- De har elsket jobben sin. Uten en sann lidenskap for faget, for kundene og for mottakerne, er det umulig å lage reklame som står ut og står igjen. De har vært ambisiøse. Folk som ikke elsker å vinne, vinner veldig sjelden. En sterk indre drive, vilje til å bli best og energi til å legge ned det som må til, kjennetegner alle vinnere med mulig unntak av noen Lotto-millionærer. De har hatt et sterkt konkurranseinstinkt. Årets vinner har det. Årets vinner jukser sannsynligvis i Ludo mot barna sine for å vinne. Vinneren vil ikke bare vinne reklamepriser, men vinne i quizzer, tippekonkurranser og dataspill. Årets vinner går over lik for å vinne fem euro i en golfturnering […] Så gi dem applausen de fortjener. Det betyr stående ovasjoner – for Egil Pay og Lars Joachim Grimstad, sa Jensen.