Den nye reklamefilmen fra Kreftforeningen har startet å sirkulere på sosiale medier, og skal sendes på TV 2 denne uken.

- Filmen er sterk, og treffer nok folk ganske hardt. Men sånn er det med kreft også. Siden vi la filmen ut før helgen, har den hatt over 85.000 visninger, og den  er delt mye på sosiale medier. Tilbakemeldingene har vært veldig positive, sier aksjonsleder Morten Wien i  Kreftforeningen.

Kreftforeningen har fått hjelp av reklamebyrået Ernö og Marius Holst i produksjonsbyrået 4 ½ for å sette fokus på at altfor mange går glipp av viktige begivenheter i livet på grunn av kreft.

- Årets Krafttak mot kreft-film er en sterk film som handler om mange kvinners store drøm, nemlig bryllup. Men for noen blir dessverre ikke bryllupet akkurat sånn man har tenkt seg. Målet med filmen er å skape oppmerksomhet om Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon og at kreft er et område det fortsatt må forskes på. Voksne mennesker og primært kvinner, er våre beste givere og vi har derfor laget en film som vi tror vi vil treffe denne målgruppen, sier Wien til Kampanje.

Holst har jobbet pro bono for Kreftforeningen med denne filmen.

- Med Marius Holsts kyndige håndverk har dette blitt en sterk og fin film. Vi er veldig takknemlige for at Marius Holst har stilt opp gratis for oss, sier Wien.