I 2014 var det digitalbyrået Apt som ble mest omtalt av alle norske reklamebyråer. Blant alle reklamebyråer målt av Retriever på oppdrag av Kampanje, fikk Try/Apt i 2014 349 omtaler i norske medier.

- Dette er absolutt en liste vi har lyst til å være på toppen av, sier en glad Apt-sjef Trond Sandø til Kampanje.

På tross av dette er en ren kvantitativ måling, er Sandø godt fornøyd med betydningen av å være Norges mest omtalte reklamebyrå i 2014.

- Det å være top of mind er en indikasjon at man gjør ting riktig. Og jeg kan ikke erindre at det har vært mye kontroverser rundt verken Try/Apt eller bare Apt, så dette er nok resultatet av jobber vi har gjort, priser vi har vunnet eller at vi har ment noe i det offentlige rom, sier Sandø til Kampanje.

Også Kjetil Try innrømmer at det litt moro å være på en slik liste.

- Det er ikke noe mål for oss å toppe en generell omtaleliste, men de er jo alltid moro å være på toppen av lister hvis det ikke dreier seg om Dusteforbundet og konkursbo, sier Kjetil Try til Kampanje.

Les resultatene fra PR-toppen: First House knuser PR-konkurrenter

- Vi er godt rigget for 2015
Selv om Trond Sandø ikke vil avsløre hvordan Apt-tallene endte i 2014, røper han at han er godt fornøyd.

- Jeg er fornøyd fordi jeg tror Kjetil er fornøyd. Men det har vært et veldig bra år. Vi har gjort mange bra jobber, vi har markert oss veldig bra i Sølvtaggen og ligger bra an foran Gulltaggen. Jeg vet at vi har levert jobber som gir resultater til kundene. Så nå føler jeg at vi er godt rigget for 2015.

- Hva er forventningene til 2015?

- Jeg har veldig god følelse, og tror vi har organisert oss riktig. Nå har vi fått samlet beina her på huset, og jeg synes vi greier å fremstå en enhetlig gjeng. Så jeg er forventningsfull til 2015, jeg gledet meg veldig til å komme på jobb mandag denne uka.

- Skal ta for oss
Bedt om på spå hvor mange priser de kommer til å vinne i år, trekker Sandø på det og vil nødig gjette på antall gjeve priser.

- Basert på resultatene i konkurranser i 2014, gleder oss til de konkurransene som kommer. Vi har jo ambisjoner om å være et byrå som tar for seg i konkurranser, men for oss vil fokuset alltid være å levere resultater for kundene våre. Sånn er det bare, sier han til Kampanje.

Også toppsjef Kjetil Try er optimistisk med tanke på 2015.

- Jeg tror 2015 blir et veldig bra år for Try/Apt, og ikke minst vår lillesøster, Pol. 2014 har vært et år hvor vi har gjort en del endringer og investert mye i nye forretningsområder. Forhåpentligvis får vi full uttelling på dette allerede i året vi akkurat har startet på, sier Try til Kampanje.

På omtaletoppen for 2014 er ikke veien veldig lang ned til andreplassen, som ble kapret av DDB med 180 omtaler. Deretter følger Creuna, McCann og SMFB.

Her er listen over Topp 15 omtalte reklamebyråer i 2014.