Konsulent Kristian Lyse startet i går opp i nytt byrå etter å ha jobbet de siste tre årene i SMFB. Men før jul sa Lyse ja til å bytte jobbadresse til Øvre Slottsgt. 8.

 - Vi er veldig fornøyd med det valget, sier byråleder Kjetil Try i reklamebyrået Try/Apt til Kampanje. 

Det er ikke så ofte Try/Apt henter folk fra konkurrenten SMFB. Byrået som ledes av Christian Steen har vært nærmest å utfordre Try/Apt de siste årene.

Overgangen fra SMFB ser Kristian Lyse på som udramatisk.

- Etter tre flotte år i SMFB var tiden rett og slett inne for et bytte, og da var det ikke så vanskelig å velge veien videre. Den samlede kompetansen innenfor veggene her hos Try er både imponerende og inspirerende, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg stort til å komme skikkelig igang, sier Kristian Lyse.

Kristian har bakgrunn fra store, proffe annonsører som Orkla og TINE, pluss byråerfaring fra DIST og SMFB. En meget relevant bakgrunn for mange av våre kunder.

Lyse får også seg tidligere Gulltaggen-prosjektleder Helle Jentsch fra INMA og sammen blir de det tiende konsulent pg prosjektleder-teamet i Try/Apt.

 - Det er enda ikke endelig bestemt hvilke kunder de to skal jobbe med, men de kommer ganske sikkert til å få hendene fulle veldig raskt, sier byråleder Kjetil Try.

Rett før jul ble det klart at Try hentet inn hele Nortura-kontoen med merkevarene Gilde og Prior.

Les også: Legger alle eggene hos Try

Klar for Try: Kristian Lyse startet denne uken opp i Try/Apt etter å ha jobbet de siste tre årene i SMFB.