Det er Bates United og Helsedirektoratet som stikker av med Sølvfisken for november. Dette er årets første sølvfisk til Bates United, som lukker dørene for godt i vår etter at eieren WPP har bestemt seg for å trekke seg ut av det norske reklamemarkedet.

Filmen Bates vinner med ble opprinnelig lansert som en del av en større holdningskampanje i 2013, men ble hentet frem igjen i november i år. Bak filmen står Anders Asheim og Petter Andersen, som nylig meldte overgang til Creuna.

- Filmen fungerer som en effektiv påminner om en sannhet mange kjenner seg igjen i. En god dramatisering som oppfordrer folk til å moderere sitt alkoholkonsum, samt øke aksepten for regelverket som blir håndhevet av utestedenes bartender. En god påminnelse fra Helsedirektoratet midt i julebordsesongen, sier sølvfiskjuryen.

Team:
Kreativt ansvarlig for reklamekampanjen: Petter Andersen og Anders Asheim
AD: Katja Krogh
Tekstforfatter: Jørgen Laure
Prosjektleder: Marianne Sørlie
Konsulent: Per Christian Huse