Etter å ha sett fjorårets norske produksjon til lanseringen av hybriden Mitsubishi PHEV, kjøpte fabrikken i Tokyo rettighetene til filmen for en rekke Europeiske land. Nå har MK Norway fått jobben med å lage oppfølgeren. Resultatet hadde premiere i helgen og skal brukes i hele det Europeiske markedet, samt Australia, New Zealand, Singapore, Hong Kong, Taiwan, Brasil og Chile.

 - Dette er utrolig spennende, sier Einar Rustad Nilssen, kundeansvarlig og leder for MK Norway's Oslo-kontor.

- Det var jo stort da fabrikken ønsket å kjøpe rettighetene til fjorårets produksjon. Men at de kommer direkte til oss får å produsere for hele Europa, i tillegg til store markeder i Sør Amerika og Asia, er helt fantastisk. Det tror jeg er første gang et norsk byrå og markedsavdeling får oppleve i bilbransjen.

- For oss er dette en anerkjennelse på at kommunikasjonsarbeidet vi gjør holder et høyt, internasjonalt nivå, sier Rune Gjerstad, Administrerende direktør i Mitsubishi Motors Norge.

- Vi har funnet en god formel med MK Norway der vår produkt- og bransjekompetanse matches effektivt med MK Norway's evne til å levere kreativ kommunikasjon som ivaretar vår strategi, avslutter Gjerstad.

Filmen er produsert i samarbeid med regissør Jacob Strøm, Tangrystan, Storm Studios og Antimedia.

Team:
Kreatører: Øystein Vik og Jens Gundersen
Kreativ leder: Armando Zuniga
Konsulent: Einar Rustad Nilssen
Prosjektleder: Britt Hege Karlsen