Haldor Håvik har bakgrunn fra stillinger som Global Strategic Director i McCann World Group, leder for strategi og planlegging i Leo Burnett og Ogilvy & Mather og direktør for strategi og forretningsutvikling i MediaCom. Han har over 20 års erfaring innen merkevarebygging, reklame og strategi. Fra januar er han på plass som Account Director i Creunas nye lokaler på Skøyen.

- Jeg synes Creuna har riktig tankesett og en veldig sterk posisjonering for fremtiden med sin spisskompetanse på merkevare, digitale løsninger og reklame og med en unik evne til å integrere disse tjenestene. Selskapet har også et stort miljø med mange flinke folk og spennende kunder, sier Hårvik.

- Vi er svært glade for å ha fått en så sterk og erfaren rådgiver som Hårvik med på teamet, han vil ytterligere styrke Creuna innen analyse og merkevarebygging sier Birgitte Angelil, direktør for forretningsutvikling i Creuna.

Hos Creuna vil Hårvik også gjenforenes med mange tidligere kolleger og seniorprofiler fra bransjen, som Anders Aunbu og Atle Skageng. Alle tre sluttet i McCann i første halvdel, like før Statoil bestemte seg for å dele reklamekontoen mellom McCann og Try.

Les mer: Statoil-team sprekker i McCann

- Jeg trives aller best når jeg kan spille sammen med et stort, dyktig team, og gleder meg til å ta tak i nye merkevareutfordringer med både kjente og nye Creuna-folk, sier Hårvik.