Administrerende direktør i Audi, Vidar Eriksen, er en av de tidligere Bates-kundene som blir med videre over i det nye byrået Naug & Venner.

- For oss i Audi er det helt naturlig å bli med videre hos Naug & Venner. Vi har aldri vært opptatt av hvem som har vært eierne av reklamebyrået. Det er menneskene og teamet vårt der som betyr noe, sier Audi-direktør Vidar Eriksen til Kampanje.

Les også: Bates-topper starter nytt reklamebyrå

Slektskapet mellom Audi og Bates går langt tilbake.

- Thorbjørn Naug har vært en del av vår Audi-familie siden 1994. Det er teamet hans som har levert hele tiden, og det er dette teamet som har den beste forutsetningen for å levere i fremtiden, sier Eriksen.

I tillegg vil også Coop og kaffedivisjonen til Joh. Johannson bli med det nye byrået videre.

 - Vi er svært fornøyde med den tillitten våre kunder har vist oss i den senere tid og at de har valgt å bli med det nye byrået, sier en av hovedaksjonærene i det nye byrået Naug & Venner, Morten Kjærnes.