Redink til topps i ny Byråprofil-kategori

Suser rett inn på toppen i kåringen av «Årets content-byrå». Se rangeringen her.

Publisert / Oppdater

Hilde Nyman Journalist

For første gang er også contentbyråene målt i Byråprofil. Og i den historiske målingen er det Aller-eide RedInk som går av med seieren.

Byrået har på få år blitt et av landets største kommunikasjonsbyråer. I 2016 endte omsetningen på 86 millioner kroner og et resultat på 12 millioner kroner. Selv om det er et stykke igjen opp til store reklamebyråer som Try og dets like, rigger administrerende direktør Per Engh Halvorsen seg for vekst.

- Vi rigger oss nå for å håndtere enda flere av de aller største kundene. Vi posisjonerer oss for en ny virkelighet, der tv-reklame og tradisjonelle annonser blir historie. Vi går inn i en verden der kundene forventer en tydelig og dokumenterbar effekt på investeringene og der effekten av kommunikasjonen måles time for time, fra dag til dag, har han uttalt til Kampanje.

Det var fem byråer som ble målt; og med seg på pallen har RedInk Fete Typer på en andreplass og VG Partnerstudio kapret tredjeplassen. Metro Branding og Sempro er også målt, men er altså utenfor pallplasser.

Byråprofil 2017Årets content-byrå

  Byrå
1. RedInk
2. Fete Typer
3.  VG Partnerstudio

Urangert (alfabetisk): Metro Branding, Sempro.

Redink til topps i ny Byråprofil-kategori