- Lego, Gucci og Volvo skaper problemer for alle markedsførere

Her kan du se hele foredraget fra hovedtaler Carla Johnson på «Merkevaredagen».

Publisert / Oppdater

Knut Kristian  Hauger
Knut Kristian Hauger

Denne uken arrangerte Kampanje sin store «Merkevaredagen» som er et arrangement som tar for seg hvordan norske og internasjonale markedsførere bygger, utvikler og forvalter sine merkevarer i et stadig mer komplisert marked. Til årets konferanse kom blant andre en verdens fremste maketing-influencere, forfatter og rådgiver, Carla Johnson.

På merkevaredagen snakket Johnson om hvordan man i dag må tenke nytt rundt hvilken funksjon markedsføringen har og hvordan man utfører den.

- Det er noen merkevarer som får æren for alle de de kule jobbene, sier Carla Johnson.

Her viste amerikanske Johnson, som opprinnelig er fra Denver i Colorado og i dag bor i Barcelona, viste frem eksempler fra store merkevarer som Lego, Aston Martin, Gucci og Volvo.  

- Merkevarer som disse skaper problemer for alle oss andre fordi vi hvis vi jobber med salg, kommer vi aldri til å hyre en stuntmann i verdensklasse for å gjøre en spagat eller være en hemmelig agent for merkevaren. Og jobber vi med telekom eller helse og skjønnhet kommer vi aldri til å leie Westminster Abbey eller lage en Hollywood-film når vi skal lansere et nytt produkt, sier Johnson.

Under foredraget, som du som abonnent av Kampanje Premium får tilgang til her, kan de høre mer på Carla Johnson, og lære mer om hvordan man kan la seg inspirere av det forfatteren mener er de aller beste merkevarene selv uten astronomiske markedsbudsjetter. 

Denne videoen er passordbeskyttet så for å se og oppleve foredraget til  Carla Johnson skriver du som passord inn Merkevaredagen.

Denne videoen vil bare ligge ute for en begrenset periode. 

- Lego, Gucci og Volvo skaper problemer for alle markedsførere