Vålerenga-supportere hyller avtroppende markedssjef: - Et stort tap

Markedssjef Mehran Amundsen-Ansari pakker ut av kontorene på Valle ved sesongslutt.

Publisert / Oppdater

Øyvind Hofsrud
Øyvind Hofsrud Journalist

Mandag denne uken ble det klart at Vålerenga IFs markedssjef Mehran Amundsen-Ansari gir seg i klubben etter sesongen.

- Jeg vil for alltid være takknemlig for å ha fått lov til å jobbe med så mange bra mennesker i og rundt klubben. Det har vært 3,5 uforglemmelige og fantastiske år, sa Amundsen-Ansari i en pressemelding.

Les også: Markedssjefen i Vålerenga gir seg etter sesongen

Amundsen-Ansari har vært markedssjef i Vålerenga i 3,5 år. Daglig leder i Vålerenga, Erik Espeseth, dro særlig frem Amundsen-Ansaris jobb med supporterne.

- Han har også gjennom sin nære kontakt og gode dialog med supporterne vært med å løfte tilskuertallet etter pandemien. Snittet har ikke vært høyere siden 2011, sa Espeseth i samme pressemelding.

I kjølvannet av nyheten har det kommet reaksjoner fra Vålerengas supportere. Talsperson i supporterforeningen Klanen, Christian Arentz, forteller til Kampanje at Amundsen-Ansari har betydd mye for supporterne ved å gjøre klubben mer åpen.

-  Vi har fått mer innpass og tatt større del i utviklingen av dette rundt marked og egentlig klubben generelt. Vi har blitt involvert i alt – alt fra hvordan kampanjer skal se ut, til billettpriser, lansering av sesongkort og utvikling av ny drakt, sier Arentz.

Slutter:

Mehran Amundsen-Ansari forlater Oslo-klubben etter 3,5 år.

- Skulle gjerne sett at han ville fortsette

Arentz forteller videre at Amundsen-Ansari også har landet flere gode avtaler for Vålerenga.

- Han har vært godt likt både hos samarbeidspartnerne og oss supporterne hvor han har vært et bindeledd inn til klubben, sier Arentz.

- Mange har reagert på nyheten på Twitter. Hvor trist er det å se ham forlate klubben?

- Det er trist. Mehran er en flott figur og det blir store sko å fylle. Vi skulle gjerne sett at han ville fortsette i klubben, sier Arentz.

Arentz er likevel glad for at han og resten av Vålerenga får samarbeide med Amundsen-Ansari ut sesongen.

- Jeg håper vi har tid til å skape noe bra sammen. Han er godt likt i alle ledd, også utover Vålerenga. Det er ikke mye skryt Vålerenga får va andre lag og supportere, men Mehran har andre misunnet oss, så da er det et stort tap, sier Arentz.

Daglig leder møtt med hets

Som nevnt har det kommet mange reaksjoner på nyheten om Amundsen-Ansaris avgang. Noen kommer med lykkeønskninger til den avtroppende markedssjefen, mens de fleste retter seg mot daglig leder i Vålerenga, Erik Espeseth

Flere krever blant annet at Espeseth forlater sin stilling i klubben. Det var TV 2 som først omtalte saken.

Ikaros Oslo, som er Vålerenga ekstrem-supportere, er noen av dem som uttaler seg om nyheten på Twitter. De skriver i en lengre uttalelse at de ønsker Espeseth ut av klubben, samtidig som de mener Amundsen-Ansari er den beste signeringen Vålerenga har gjort på 10-15 år og takker han for samarbeidet.

Amundsen-Ansari har foreløpig ikke ønsket å utdype sin oppsigelse, verken til Kampanje eller TV 2.

- Det jeg vil si er at jeg er svært takknemlig overfor støtten jeg har fått fra supporter-Norge og samarbeidspartnere siden det ble kjent, sier Amundsen-Ansari til TV 2.

Vålerenga-supportere hyller avtroppende markedssjef: - Et stort tap