Morgenstern-kunder om Hustads avgang: - Veldig rart å ikke skulle jobbe videre med han

Markedssjefen i Finn.no synes det er trist at Ole Hustad gir seg som byråleder.

Publisert / Oppdater

Jacob Andersen
Jacob Andersen

Torsdag kunne Kampanje melde at Ole Hustad gir seg som byråleder i Morgenstern, som han var med å etablere i 2016 og som han har ledet til nå.

Hvem som overtar som byråleder er ikke klart, og Hustad er hemmelighetsfull om hva han skal gjøre nå.

- Jeg skal i gang med noe helt annet og gleder meg til å iverksette, sier Hustad.

Les mer: Morgenstern-sjefen slutter: - Veldig trist

Markedssjef Hanne Lill Johnsen i Finn.no, som er blant byråets absolutt største kunder, ble informert om avgangen for noen dager siden. Den norske rubrikkgiganten ble med Try-utbryterne til det nye byrået og har vært kunde av Morgenstern siden starten.

- Det er veldig veldig trist, på alle mulige måter. Vi har jobbet med Ole i over ti år og har hatt en ekstremt god relasjon. Han har gjort en fantastisk jobb for Finn, og det er veldig rart å ikke skulle jobbe videre med han. Samtidig er han en gründertype som man tenker har flere prosjekter i seg. Han kommer til å bli savnet både som menneske og som konsulent for Finn, sier hun til Kampanje.

Hun legger ikke skjul på at de kommer til å savne å jobbe med Morgenstern-sjefen.

- Det er et sterkt team som kjenner oss godt og lager fantastisk god kommunikasjon. Teamet består jo, men Ole har vært en tusenkunstner, som får ting til å skje og får folk til å møtes, og er god til å fasilitere samarbeid. Der har han litt unike egenskaper, tenker jeg.

- Kommer det til å påvirke deres relasjon til Morgenstern?

- Nei, det gjør det ikke. Vi har full tillit til at de kommer til å finne en fin etterfølger. Selv om det er et annet menneske så har vi et kjempesterkt og godt samarbeid som kommer til å fortsette.

- Selvsagt trist

Morgenstern har også kunder som Storebrand, Widerøe og OneCall, og salgs- og markedsdirektør i sistnevnte, Albert Arli, ønsker byrålederen lykke til med neste kapittel.

- Først og fremst så er det sikkert trist for gode kollegaer i Morgenstern som mister sjefen sin og en sentral person i byrået, og som har vært med på å bygge det opp fra starten av. Ole har sikkert spennende ting på gang og OneCall og jeg ønsker han lykke til videre med nye prosjekter.

- Vil det påvirke deres relasjon til byrået?

- Ole har jo ikke jobbet direkte med OneCall sånn i det daglige, så sånn sett vil det ikke påvirke verken hvem vi jobber med eller hvordan vi jobber. Morgenstern vil fortsatt være et sterkt kreativt byrå med mange flinke folk. At Ole slutter syns vi selvsagt er trist, men vi skal fortsette å lage god og effektiv reklame sammen med gjengen i Morgenstern fremover.

Fersk kunde

OneCall har jobbet med Morgenstern siden i fjor og samarbeidet fortsetter selv om byrålederen gir seg, forteller markedsdirektør Albert Arli. Foto: OneCall

Morgenstern-kunder om Hustads avgang: - Veldig rart å ikke skulle jobbe videre med han