Try-huset ansetter McKinsey-rådgiveren Khorist Kustani for å styrke sin konsulentsatsing. Kustani starter i Try etter seks år i McKinsey Norge der han har vært medforfatter av McKinsey-rapporten Norge i morgen-rapport og programleder for podcasten «I morgen»

- Jeg har jobbet med Try tidligere og har lenge vært fascinert av tanken om å kombinere forretningsrådgivning med utvikling av kreative og teknologiske produkter og tjenester. Det skjer i stor grad i dag, men jeg ønsker å bidra til at det kobles enda sterkere til det forretningsstrategiske. Det er masse kraft i skjæringspunktet her, sier Kustani.

Den nye Try-rådgiveren mener beslutningstagere i lider av «en stadig økende informasjons-overload».

- Vi kan møte denne utfordringen ved å koble flere tjenester sammen og tilby helhetlige løsninger som hjelper kundene med å manøvrere i komplekse landskap, sier Kustani.

I sin nye rolle som rådgiver i Try Råd vil Kustani nettopp få hovedansvaret for å hjelpe kunder på tvers av konsernet med forretningsstrategi og ledelsesrådgivning.

- Try har alltid tilpasset seg markedets behov, og vi har lyttet til kundene våre. Flere ønsker tjenester som kombinerer dyp forretningsforståelse med kreativ og operativ gjennomføring. Khorist blir en nøkkelperson i denne satsingen, sier Sindre Beyer, konsernsjef i Try.

Daglig leder i Try Råd, Stine Grøndahl Sesseng, sier de fleste bedrifter i Norge er små og mellomstore bedrifter.

- Det er i dette markedet vi ser et stort potensial. SMB-markedet etterspør ofte en bred kombinasjon av ulike tjenester, uten å måtte forholde seg til mange leverandører. Nå kan vi tilby skreddersydde, tverrfaglige løsninger gjennom små, effektive kundeteam, sier Sesseng.