- Jeg ser frem til å starte i Geelmuyden Kiese og samarbeide med Paritee. Det er ekstra stas å bli en del av et selskap med så flinke folk, en sterk merkevare og lang historikk. Alt dette har vært viktig for meg når jeg nå bytter over til en helt ny bransje, sier David Gleditsch, i en pressemelding.

Han tar over rollen som Group CFO i PR-byrået, etter Ine Hope Karlsen, mandag 7. oktober. Gleditsch kommer sist fra samme rolle i eiendomsselskapet Akto Eiendom. Han er utdannet bachelor i økonomi og administrasjon, med fordypning i finans, skatt og avgift og er i tillegg statsautorisert regnskapsfører.

- Vi gleder oss til å få David på Geelmuyden Kiese teamet. I tillegg til å ha ansvaret for økonomi- og finansfunksjonen i Norge vil han også ha det overordnede CFO-ansvaret for Geelmuyden Kiese Gruppen, sier Karne Lykkebo, som er konserndirektør og sjef for selskapets virksomhet i Norden.

Geelmuyden Kiese Gruppen jobber som rådgiver for kunder over hele Norden og 140 ansatte på kontorene i Oslo, Stockholm og København. Byrået tilbyr rådgivning til de fleste bransjer med spesielt fokus på blant annet finanssektoren, mat-, helse- og legemidler, energi- og kraft sektoren, teknologi og telekom og mobilitet/transportsektoren.

- God økonomistyring er viktig, og jeg ser frem til å videreutvikle og styrke byrået sammen med David. Vi har et sterkt lag i Norge og har en solid tilvekst av nye og store kunder, og David skal bidra til at vi blir et enda bedre og mer profesjonelt miljø til det beste for kundene våre, sier administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Norge, Severin Roald.

I disse dager er Geelmuyde Kiese i gang med «CFO Agenda» i Norge som er et faglig nettverk for finansdirektører, økonomidirektører og controllere. Den nye finansdirektøren ser frem til å bli bedre kjent med nettverket i den nye rollen.

- Det blir spennende å jobbe i et miljø som er kjent for rådgivning, prosjektledelse, kreativitet og innovasjon hvor jeg får bidra til å styrke økonomien på tvers av de nordiske landene. Å kombinere det strategiske med det praktiske, og samtidig få jobbe med så mange talentfulle kollegaer, er noe jeg ser veldig frem til. - Dette blir både gøy og lærerikt, avslutter Gleditsch.

Geelmuyden Kiese er eid av Paritee, og består i tillegg av Brand2Life med kontorer i London, New York, Minneapolis og San Francisco.