PR-byrået Zynk har ansatt Vibeke Lewin som ny partner. Hun beskrives som en av Norges mest erfarne kommunikatører i pressemeldingen fra Zynk, og har blant annet vært konserndirektør for kommunikasjon, merkevare og bærekraft i Gjensidige og kommunikasjonsdirektør i selskaper som DNB, Storebrand og Microsoft. Hun har også vært kommunikasjonssjef i Coca-Cola og rådgiver i Burson-Marsteller.

 - Zynk er opptatt av å ha rådgivere som forstår topplederperspektivet og som har erfaring som strategiske rådgivere for ledere. Her kommer Vibeke inn med mye erfaring og verdifulle perspektiver på hvordan kommunikasjon skal brukes strategisk for å nå virksomhetenes og toppledernes mål. Hennes erfaringer vil være gull verdt for kundene våre og vi gleder oss enormt mye til å få henne på laget, sier daglig leder og partner Guri Størvold.

Som kommunikasjonstopp på kundesiden har Lewin tidligere benyttet seg av Zynks rådgivningstjenester, forteller hun.

- Nå gleder jeg meg til å slutte meg til det jeg opplever som et av landets ledende rådgivermiljøer, og ta med hele verktøykassen på oppdrag for alle de spennende kundene. I Zynk møter jeg noen utrolig flinke og bra folk som jeg gleder meg til å gå på jobb med hver dag, sier Vibeke Lewin. 

Hun blir Zynks sjette partner og en av tre som har kommet til byrået det siste drøye året. Hun starter opp 1. januar.