- Trigger har lenge vært på radaren min som et byrå med solid faglig kompetanse og en sterk kultur. Jeg ser frem til å jobbe med de dyktige menneskene her, og gleder meg til å bli kjent med nye kunder og spennende prosjekter, sier Suzanne Bettum, i en pressemelding.

Hun kommer sist fra Släger, hvor hun som rådgiver har jobbet med innholdsproduksjon, mediekontakt og strategisk kommunikasjon for flere store nasjonale og internasjonale merkevarer. Hun er vant til å navigere i medielandskapet og har god erfaring med å kommunisere med pressen. Bettum har en bachelorgrad i PR og kommunikasjon fra Høyskolen Kristiania, og tiltrer stillingen som PR-rådgiver i Trigger.

- Jeg tror at en gjennomtenkt strategi i bunn er viktig, og det er noe jeg gleder meg til å jobbe videre med i Trigger. Det å kunne jobbe tett med kundene og bidra til å skape verdi gjennom kommunikasjon er noe jeg virkelig brenner for, sier hun.

Trigger-sjef Bente Kvam Kristoffersen, melder om god fart i byrået.

-Vi har derfor et stort behov for å fylle på med flere sterke kommunikasjonsrådgivere, sier Kristoffersen, og legger til at hun er storfornøyd med den nyeste rekrutteringen.

- Suzanne er en dyktig PR-rådgiver med et skarpt blikk for hva som skaper nyhetsverdi og engasjement. Hennes strategiske tenkning og evne til å finne kreative løsninger gjør henne til en perfekt match for Trigger. Vi ser frem til å ha henne med på laget, avslutter Kristoffersen.