- Vi ønsker å vokse både i størrelse og kompetanse, og jeg tror det markedet vi opererer i er overmodent for mer effektive relasjoner mellom byrå og oppdragsgiver, sier Goodwills nye daglige leder, Johannes Fjose Berg.

Han tar over stafettpinnen etter Pål Tømmerhol som med unntak av et par kortere perioder har ledet Goodwill siden han startet opp i 2012. Den tidligere journalisten og redaktøren er fortsatt største eier, og ser frem til å få mer tid til å jobbe med egne kunder og forretningsutvikling.

- Du må gjerne si at tiden er overmoden for et vaktskifte. Jeg har betydelige, faste engasjement for flere av selskapets største kunder og omfanget av arbeidsoppgavene er stadig økende. Derfor er helt supert at Johannes nå overtar den daglige driften av butikken, sier Tømmerhol.

Fjose Berg, med bakgrunn fra blant annet Trigger, ble partner og medeier i Goodwill i 2021. Han tar over roret i september, men forteller at det ikke blir noen form for merkbare endringer i kjølvannet av lederbytte. 

- Vår kjernekompetanse vil fremdeles ligge i å få strategier til å skje, og sørge for at det er en rød tråd hele veien fra innsikt til strategi, til en taktisk fase og selvfølgelig til den operative gjennomføringen av arbeidet, sier han.

Henter ny rådgiver
Nå mener den nye lederen at planen er å vokse, en strategi som ifølge Fjose Berg allerede er iverksatt. Nylig offentliggjorde byrået at Thomas Gjelsås blir assosiert partner, og fra før av er det etablert tilsvarende samarbeid med Roger Solheim og hans Solkom. For å styrke tilstedeværelsen i Arendal og på Sørlandet ble også Birte Runde hentet inn som samarbeidspartner. Forutsetningen for vekst er svært gode, mener Fjose Berg. Nå ansettes rutinerte Jørn Sund-Henriksen som seniorrådgiver i PR-byrået som holder til på Stortorvet.

Sund-Henriksen har 20 års erfaring med skjæringspunktet mellom politikk og kommunikasjon, og har en variert og spennende bakgrunn.

- Jørn er sylskarp, og innehar alle de kvalitetene en god rådgiver skal ha: Et godt hode, et brennende hjerte og solide skosåler. Dessute har han en voldsom arbeidskapasitet. Vi gleder oss til å gå ut i markedet med Jørns kompetanse, sier Fjose Berg.

De siste årene har Sund-Henriksen også ledet Norsk-ukrainsk venneforening som han var med å stifte i 2022. I dag driver han podcasten Ukrainapodden i samarbeid med Nettavisen hvor han også er skribent.

- Jeg har samarbeidet med gjengen i Goodwill i flere år og vet hva de står for. Kombinasjonen av kompetanse, idealisme og det å ha det gøy på jobb er tiltrekkende. Jeg gleder meg til å jobbe med spennende og innovative kunder og bidra til å fortelle deres historie, sier Sund-Henriksen. 

Goodwill har de seneste par årene hatt en omsetning på rundt syv millioner kroner.