- Jeg har hatt gleden av å jobbe med Storms rådgivere som deres kunde. Nå ser jeg frem til å få dem som kolleger. Storm er et spennende byrå i rask vekst med mange interessante kunder, sier Marit Elisabeth Jensen, som tiltrer rollen som seniorrådgiver i Storm Communications.

De siste fire årene har hun vært markedssjef i Stor-Oslo Eiendom, der hun blant annet har bidratt til å styrke selskapet innen destinasjonsutvikling, medvirkning og midlertidig bruk av eiendom under utvikling. 

Les også: Storm henter rådgiver fra internasjonalt finanskonsern 

Jensen er utdannet jurist, og har jobbet lenge i eiendomsbransjen. Før Stor-Oslo Eiendom, var hun gründer og rådgiver i selskapet People & Places. Hun har også jobbet med konsept- og destinasjonsutvikling i Storebrand Eiendom, NorgesGruppen, Søylen Eiendom og Cushman & Wakefield.

I Storm blir hun del av et rådgiverlag som har en rekke eiendomsaktører på den åpne kundelisten, der de bistår med alt fra myndighetskontakt i reguleringssaker til posisjonering av eiendomsprosjekter og selskaper. 

Les også: Storebrand-topp går til Storm: - En komplett spiller 

Byråleder Marius Parmann i Storm Communications er svært fornøyd med ansettelsen av Jensen. 

- Vi er overbevist om at Marit vil passe godt inn på laget med sitt engasjement og sin kompetanse. Hennes dype innsikt i eiendomsbransjen vil også være en god match med våre mange kunder i denne bransjen, sier Parmann.