Brigader Gjermund Eide har siden 2014 vært militær rådgiver for generalsekretær Jens Stoltenberg i Nato. Nå er han klar for PR-bransjen og Kruse Larsen.

- Det har vært viktig for meg å begynne i en jobb der jeg virkelig får brukt hele spekteret av kompetanse og erfaring, som jeg har opparbeidet gjennom 40 års tjeneste i Forsvaret, og særlig de siste ti årene som militær rådgiver for NATOs generalsekretær, sier Gjermund Eide i en pressemelding.  

1. november begynner han som seniorrådgiver i Kruse Larsen hvor han vil jobbe spesielt med internasjonale relasjoner, sikkerhet og forsvar, med kolleger som tidligere ambassadør i USA og Afghanistan, Kåre R. Aas, og tidligere politisk rådgiver i UD, Hedvig Heyerdahl Moser.  

- Vi gleder oss til Gjermund begynner. Han er en utrolig ressurs for kundene våre, fra forsvarssektoren til energi og bærekraft. Gjermund har stått midt i de aller viktigste diskusjonene, prosessene og beslutningene i vår tid. Det gjør ham også til en unik ressurs for lederutvikling og -sparring, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen.  

Eide har tidligere vært kommunikasjonssjef for forsvarssjefen og Forsvaret. Han har også vært rådgiver for forsvarsminister Strøm-Erichsen og forsvarssjefene Frisvold og Diesen. Eide var våren 2010 kontingentsjef for de norske styrkene i Afghanistan. 

- Jeg gleder meg til å jobbe med å utvikle internasjonale relasjoner, sikkerhet og forsvar i Kruse Larsen videre. Dette er et selskap med godt omdømme, viktige kunder og rådgivere med høy kompetanse innenfor mange spennende fagområder. Denne jobben passer meg og kompetansen min veldig godt, sier Eide.