- Det har vært lærerike og gode år i det som på kort tid har blitt et av landets beste byråmiljøer, med viktige og interessante kunder og oppdrag, sier Nathalie Roksvåg Stølen, i en pressemelding.

Hun er seniorrådgiver i Storm Communications og kom fra tilsvarende stilling i Kruse Larsen. Etter å ha gått gradene de siste fem årene, rykker hun opp og blir både partner og medier i Storm.

 - Å bli invitert inn på eiersiden i Storm Communications er en tillit jeg er veldig takknemlig for. Storm er et byrå med gode verdier og høye ambisjoner, og det blir spennende å få være med å lede og utvikle selskapet videre som partner, sier Stølen.

Storm Samfunn ble etablert som et søsterbyrå til Storm Communications i 2021. Hovedeier i de to selskapene er Storm Holdings, der Petter StordalenMarius Parmann og Per Valebrokk er eiere. I tillegg til Storm Communications og Storm Samfunn består byråfamilien av Smeh og Smør.

I tillegg til  Valebrokk og Stølen, består partnerskapet i Storm Communications av Marianne Krey-Jacobsen, Thomas Holst-Hansen og byråleder Marius Parmann

- Nathalie har vært en viktig del av utviklingen til Storm så å si siden starten. I tillegg til å tilføre våre kunder sin erfaring og kompetanse, har hun bidratt den faglige og kulturelle utviklingen til selskapet. Det var et naturlig valg å invitere henne inn som partner, og vi er veldig glade for at hun takket ja til det, kommenterer styreleder Valebrokk.