Grunnet stor pågang fra eiendomsutviklere som ber om råd og bistand fra First House – har byrået valgt å styrke eiendomsteamet.

- Politikken blir stadig viktigere for butikken, også i eiendomsbransjen. Vi merker en økende pågang fra eiendomsutviklere som har behov for hjelp i reguleringsprosesser og planutvikling, sier administrerende direktør Per Høiby, i First House.

Selskapet henter inn Anders Bergsaker som vil lede selskapets satsing på eiendomssektoren.

- First House har Norges sterkeste miljø innenfor strategisk kommunikasjonsrådgivning. Selskapet har oppnådd mye for sine kunder gjennom bransjeinnsikt, kreative ideer og politiske rådgivning. Dette gleder jeg meg virkelig til, sier Bergsaker, i en pressemelding.

Bergsaker kommer sist fra Burson (tidligere Gambit Hill+Knowlton) hvor han de siste fem årene har vært fagansvarlig for eiendom. Den tidligere Venstre-politikeren har også vært byrådssekretær for byutvikling i Oslo. I tillegg til å lede satsingen i First House, blir han også partner.

I tillegg til Bergsaker, henter PR-byrået også inn tidligere næringssjef i Lillestrøm kommune, Maria Hoff, som ifølge meldingen vil fungere som assosiert partner for en periode. Hun har erfaring fra politikken og har vært rådgiver for Fremskrittspartiets stortingsgruppe innen energi og klima, samt rådgiver i NHO på samme tema.

- Helhetlig by- og stedsutvikling handler om alt fra energibruk, mobilitet og nye teknologiske løsninger, i tillegg til selve byggene. Jeg tar med meg erfaring fra både politikk og kommunal sektor og ser frem til å kunne bistå eiendomsutviklere i ulike faser av prosjektene deres, sier Hoff.

I tillegg til Bergsaker og Hoff, består eiendomsteamet til First House blant annet av Julian Farner-Calvert, som er tidligere statssekretær og byrådssekretær i Oslo, samt Odd Hoen-Sevje, som var rådgiver for Erna Solberg ved statsministerens kontor og på Stortinget.