- Vi jobber i et marked i stadig utvikling, med nye og endrede behov som vi skal møte på best mulig måte. Vi ønsker å bli tydeligere på enkelte fagområder og utvikle organisasjonen sammen med et sterkt partnerskap, sier Vibeke Johannesen, daglig leder i Apriil PR, i en pressemelding. 

Disse fire nye partnerene skal blant annet bidra til at selskapet er rigget for å ta en større posisjon innenfor sektorer som energi og oppdrettsbransjen, samt nye fagområder som politikk og myndighetskontakt.

De to nye partnerene i Bergen er Håkon Pettersen, Tor Andre Ljosland. Og de to nye partnerne i Oslo er Hilde Tunge og Bjørn Sørheim-Queseth

Håkon Pettersen er tidligere finansbyråd i Bergen og bringer med seg bred erfaring innen politikk og samfunn. I sin nye rolle vil Pettersen lede Apriils initiativer innen samfunnskontakt og myndighetsrelasjoner.

Tor Andre Ljosland er tidligere leder for næringsutvalget i Vestland fylke og politisk rådgiver for byrådet i Bergen. Ljosland tilfører teamet forretningsmessig erfaring fra styrearbeid, markedsføring, krisekommunikasjon og strategi.

Hilde Tunge har lang erfaring med å jobbe med fornybar energi og strøm. Hun vil lede Apriil sitt arbeid i energisektoren og hjelpe kunder med å navigere i energilandskapet.

Bjørn Sørheim-Queseth har bred erfaring fra journalistikk og media og har jobbet som kommunikasjonsrådgiver. Han er spesialist på rekruttering og å nå ut til yngre målgrupper. 

De nye partnerne slutter seg til et eksisterende partnerskap bestående av Fredrik Hannestad, Trond Albert Skjelbred, Vibeke Johannesen og Kristin Weber.

- Våre nye partnere er vennlige, analytiske og skriveføre og har tatt nivået som kreves. De bidrar langt mer enn det man kan forvente av en ansatt. Det er naturlig å bygge selskapet vårt videre rundt disse fire, sier Skjelbred.

Apriil PR er endel av byråhuset Apriil og eid av Media Bergen. Selskapet teller i dag 15 ansatte fordelt på Oslo og Bergen.