Kommunikasjonsbyrået Bohr ble grunnlagt i 2023 av Tiril Haarsaker, Maren Bækkelund Ellingsen og Arne Andreas Opheim, som alle har bakgrunn fra WergelandApenes. De satser tungt på kommunikasjonskurs og medietrening, i tillegg til andre kommunikasjonstjenester.

Nå utvider gründerne partnerskapet med Steffen Aagedal, tidligere kommunikasjonssjef i Gyldendal.
 
- Steffen har politisk og strategisk erfaring og engasjement som treffer midt i blinken, sier daglig leder i Bohr, Arne A. Opheim.

Før han begynte i Gyldendal, jobbet Steffen Aagedal i PR-byrået Apeland der han har hatt ansvar for kunder som Disney+, Sparebankstiftelsen DNB og Oslo S Utvikling. Han har også erfaring fra beredskapsarbeid og politisk krisekommunikasjon rundt 22. juli i Justis- og beredskapsdepartementet, og fra journalistikken i NRK og Dagens Næringsliv. 
 
- Gjengen i Bohr har vist en dedikasjon for faget og kundene som er i særklasse. De drives av engasjement, og tør å satse. Det gir inspirasjon, og jeg gleder meg til å ta fatt, sier Aagedal. 
 
Bohr har det siste året tidligere knyttet til seg Elin Ludvigsen, Lasse Sandaker-Nielsen og Kristina Picard som samarbeidspartnere, men dette er den første ansettelsen i byrået.
 
- Vi har gjort noe veldig riktig det første året, og vokst fortere enn vi hadde trodd. Derfor styrker vi laget med solid strategisk og politisk kompetanse, sier Arne A. Opheim.  

Blant kundelisten til Bohr dette første året er blant annet Felleskjøpet, NITO, Gjensidige og Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ).

Les også: Tidligere TV 2-anker skal jobbe med kommunikasjon: - Dette blir veldig spennende