- Jeg rakk knapt å drikke halve kaffekoppen i vår første samtale før jeg var overbevist om at dette er stedet jeg vil jobbe. WergelandApenes har et høyt faglig nivå og kollegaer jeg gleder meg til å jobbe med, sier Bendik Thun, i en pressemelding.

Han er statsviter med bakgrunn fra Arbeiderpartiet og Geelmuyden Kiese, og blir en del av politikk og myndighetskontakt i WergelandApenes. Thun sier det var et enkelt valg å takke ja da WergelandApenes tok kontakt.

- WergelandApenes har mange spennende prosjekter på gang, og jeg har stor tro på deres tilnærming til kommunikasjon og myndighetsarbeid. Ved å jobbe grundig og strategisk i tett samarbeid med kundene, kan vi oppnå betydelige resultater, sier Thun. 

Påtroppende daglig leder i WergelandApenes, Marte Ramuz Eriksen, sier Thun vil styrke byråets kompetanse innen politikk og samfunn. 

- Bendik er en solid rekruttering. Kommunikasjonsarbeid er mest effeektivt når det kombineres med dyp forståelse for samfunnsforhold og skarp forretningssans. Bendik styrker WergelandApenes’ politiske kompetanse og bredde, og jeg er veldig glad for at han også er med på laget når jeg begynner 1. september, avslutter Eriksen.