- Jeg har alltid vært fascinert av hvordan Trigger lager kommunikasjon som snakker til hjertet og virkelig engasjerer. Det å få jobbe sammen med så dyktige folk med god energi var noe jeg ikke kunne si nei til, sier Anniken Storbukås Lohne, i en pressemelding.

Hun tar med seg flere års erfaring fra både reklame- og merkevarebyråer, og har tidligere jobbet som social media manager i McCann Oslo og som digital rådgiver i Minnesota Brand Agency. Lohne har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon og tiltrer rollen som innholdsprodusent i byrået.

Trigger-sjef Bente Kvam Kristoffersen, er begeistret for den nye ansettelsen.

- Anniken er en kreativ kraft med en sjelden evne til å kombinere strategisk tenkning med kreativt arbeid. Hennes innsikt i sosiale medier og evne til å holde seg oppdatert på trender og utviklinger vil være uvurderlig for oss. Vi ser frem til å se hvordan hun vil bidra til å styrke vår leveranse på innholdsrådgivning, sier Kvam Kristoffersen.

I tillegg har Trigger signert med Liv Nyfløt, som er ny prosjektleder.

- Jeg har alltid hatt et godt øye til Trigger og har fulgt med på det solide arbeidet de har levert over tid. Jeg gleder meg til å bli en del av et sterkt prosjektledermiljø og håper å kunne bidra med nye perspektiver, sier Nyfløt.

Hun tar med seg tolv års erfaring fra bransjen, hvor hun har jobbet både som prosjektleder og rådgiver med kundeansvar. Hun har tidligere jobbet i byråer som Släger og Nucleus, hvor hun har ledet et bredt spekter av prosjekter innen reklame og PR.

- Livs brede erfaring og sterke forretningsforståelse gjør henne til en perfekt match for Trigger. Hun har en imponerende evne til å identifisere og utnytte muligheter for vekst, og vi er overbevist om at hun vil spille en nøkkelrolle i videreutviklingen av våre prosjekter, avslutter Kvam Kristoffersen.