- Jeg fortalte at jeg nå ville prøve noe annet. Jeg var i kontakt med noen firmaer og noen tok kontakt med meg, men det som virket mest spennende var å starte for meg selv. Så tok Peder og jeg hverandre i neven og var i gang, sier André Nerheim, til Dagens Næringsliv (DN).

Nerheim har tidligere vært statssekretær for Ap og valgkamprådgiver for partileder Jonas Gahr Støre, i tillegg har han jobbet for lederen i Fellesforbundet og flere LO-ledere.

Til DN forteller han om det nye PR-byrået Tinde, som han begynner sammen med Peder Egseth om et par uker.

- Vi begge har en evne til å se hva som må til for å få en sak på i mediene. Når man jobber opp mot hverandre i politikk eller arbeidsliv, er det som en boksekamp: Det kommer et slag – så må du finne på noe selv for å komme på offensiven, men når kampen er over er det alltid gjensidig respekt for hverandre, fortsetter Nerheim til DN.

Egseth har vært statssekretær for tidligere statsminister og Høyre-leder Erna Solberg. De siste årene har han jobbet i både NHO og  Sjømat Norge, men sist har han jobbet for seg selv. Nå blir han altså partner med Nerheim i Tinde.

Tinde, som omtales som et PR, rådgivning og analyseselskap, åpner dørene 1. september. I tillegg til Egseth og Nerheim, kommer også gründer av Ekte Kommunikasjon, Erlend Skaug Ingebrigtsen inn på laget som partner. Han fikk jobb i First House som 22-åring, før han startet opp for seg selv med selskapet Ekte Kommunikasjon i 2022.

- Peder og André er begge enere, og det at alle finner sammen nå er et rent lykketreff. Etter å ha drevet egen virksomhet i to og et halvt år, er det tydelig at det er et stort uforløst potensiale i bransjen - og jeg ser fram til å bygge et lag som skal hoppe rett inn i akkurat det, sier Skaug Ingebrigtsen til Kampanje.

Skaug Ingebrigtsen har vokst opp i Bodø og har politiske bakgrunn fra AUF og Arbeiderpartiet. Han er sønn av tidligere fiskeriminister og Bodø-ordfører Odd Emil Ingebrigtsen.